Ο ρόλος αυτών των συστατικών στην κατασκευή κρύας αποθήκευσης

September 27, 2017

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο ρόλος αυτών των συστατικών στην κατασκευή κρύας αποθήκευσης

Όταν την κρύα αποθήκευση, όλοι ξέρουμε, στη καθημερινή ζωή μας στον τομέα των τροφίμων, φέρνει μας όχι μόνο την ευκολία της ζωής, αλλά και σε περισσότερες υγείες και ασφάλειες. Όπως είναι γνωστό, οποιαδήποτε συσκευή θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πολλά μεγάλα και μικρά μέρη, και τον τέλειο συνδυασμό αυτών των συστατικών προκειμένου να γίνει ολόκληρη η εργασία συσκευών κατάλληλα. Φανταστείτε τη σημασία αυτών των μερών στην κρύα αποθήκευση. Σήμερα, ο Xiao Bian θα σας φέρει για να ξέρει μαζί ποια μέρη πρέπει να χρησιμοποιήσετε στην κρύα αποθήκευση και το ρόλο τους στην κρύα αποθήκευση.

 

Συμπιεστής: ενεργεί ως συμπιεστής για να οδηγήσει την ψυκτική ουσία στο κύκλωμα ψυκτικών ουσιών. Ο συμπιεστής εξάγει την ψυκτική ουσία από τη ζώνη χαμηλής πίεσης και συμπιέζω την στην υψηλή ζώνη μετά από να δροσίσει. Η θερμότητα μεταφέρεται στον αέρα μέσω του heatsink, και την ψυκτική ουσία αλλάζουν από το αέριο στο υγρό, και η πίεση αυξάνεται.

 

Συμπυκνωτής: είναι ένας από τον κύριο εξοπλισμό ανταλλαγής θερμότητας στο σύστημα ψύξης κρύας αποθήκευσης. Η λειτουργία είναι να δροσιστεί και να συμπυκνωθεί η υψηλής θερμοκρασίας ψυκτική ουσία που συγκεντρώνεται από το συμπιεστή κρύας αποθήκευσης, και να δροσιστεί και συμπυκνώνω στο υψηλό υγρό.

 

Εξατμιστήρας: είναι η θερμότητα ψυγείων μακριά, κάνει την υγρή ψυκτική ουσία στη χαμηλή πίεση η εξάτμιση που χαμηλής θερμοκρασίας, απορροφά τον ψυκτήρα από τη θερμότητα και εξατμίζει στην αεριώδη ψυκτική ουσία, το αέριο ψυκτικών ουσιών απορροφιέται στο συμπιεστή μετά από τη συμπίεση, και απαλλάσσεται έπειτα στη θερμότητα συμπυκνωτών. Βασικά, η αρχή του εξατμιστήρα είναι η ίδια με αυτήν του συμπυκνωτή. Η διαφορά είναι ότι το πρώτο απορροφά τη θερμότητα στη δεξαμενή, ενώ τα τελευταία θερμαίνουν το εξωτερικό.

 

Δεξαμενή αποθήκευσης: δεξαμενή αποθήκευσης φρέον καταστημάτων για να εξασφαλίσει ότι η ψυκτική ουσία είναι πάντα διαποτισμένη.

 

Βαλβίδα σωληνοειδών: κατ' αρχάς, για να αποτρέψουν το χρόνο διακοπής συμπιεστών, τα υψηλά μέρη υγρό ψυκτικών ουσιών στον εξατμιστήρα, για να αποφύγουν την επόμενη έναρξη συμπιεστών, η χαμηλή πίεση είναι πάρα πολύ υψηλά, να αποτρέψουν το υγρό σφυρί συμπιεστών. Η θερμοκρασία κρύας αποθήκευσης φθάνει στην καθορισμένη δράση ελέγχου θερμοκρασίας αξίας, βαλβίδα σωληνοειδών που ενεργοποιείται, η χαμηλή πίεση φθάνει στην καθορισμένη αξία όταν σταματά κάτω ο συμπιεστής, όταν αρχίζει η άνοδος θερμοκρασίας ψυγείων στην καθορισμένη αξία, η θερμοστάτης, η βαλβίδα σωληνοειδών, έναρξη συμπιεστών χαμηλής πίεσης για να αυξηθεί η καθορισμένη αξία του συμπιεστή.

 

Προστάτης υψηλής και χαμηλής τάσης: αποτρέψτε την υψηλή τάση, υψηλή πίεση, χαμηλός συμπιεστής προστασίας.

 

Ελεγκτής θερμοκρασίας: το αντίτιμο με την κρύα αποθήκευση, ο εγκέφαλος ελέγχει την κρύα αποθήκευση, ψύξη, που ανοίγει και που σταματά και που ξεπαγώνει, και που ανοίγει και που σταματά του ανεμιστήρα.

 

Ξηρά φίλτρα: ακαθαρσίες και υγρασία στο σύστημα διήθησης.

 

Προστάτης πίεσης πετρελαίου: σιγουρευτείτε ότι ο συμπιεστής έχει αρκετό λαδώνοντας πετρέλαιο.

 

Βαλβίδα επέκτασης: επίσης κάλεσε τη βαλβίδα ρυθμιστικών βαλβίδων, μπορεί κάνω το σύστημα την υψηλή και χαμηλή πίεση που διαμορφώνει μια τεράστια πίεση, η υγρή έξοδος βαλβίδων επέκτασης υψηλών ψυκτικών ουσιών που επεκτείνεται γρήγορα μέσω της εξάτμισης, να απορροφήσει τη θερμότητα του τοίχου σωλήνων ανταλλαγής θερμότητας.

 

Διαχωριστής πετρελαίου: η λειτουργία της είναι να χωρίσει το λαδώνοντας πετρέλαιο από τον υψηλό ατμό που απαλλάσσεται από το συμπιεστή ψύξης για να εξασφαλίσει ασφαλής και αποδοτική λειτουργία της συσκευής. Τα μόρια πετρελαίου στον υψηλό ατμό μπορούν να χωριστούν στο πλαίσιο της δράσης της βαρύτητας σύμφωνα με την αρχή τη ροή πετρελαίου και κατεύθυνση της ροής αέρα. Η γενική ταχύτητα ροών αέρος κάτω από 1m/s, μπορεί να περιληφθεί στον ατμό περισσότερο από 0.2mm στη διάμετρο των μορίων πετρελαίου που χωρίζονται. Οι συνήθως χρησιμοποιημένοι διαχωριστές πετρελαίου πλένουν, φυγόκεντρος, γεμίζουν και φιλτράρουν τέσσερα είδη.

 

Η βαλβίδα ελέγχου πίεσης εξατμιστήρων πρόκειται να αποτρέψει την πίεση εξατμιστήρων (και τη θερμοκρασία εξάτμισης) κάτω από τη διευκρινισμένη αξία. Μερικές φορές χρησιμοποιείται για να ρυθμίσει τον εξατμιστήρα στη δύναμη για να προσαρμόσει την αλλαγή στο φορτίο.

 

Κυβερνήτης ανεμιστήρων: αυτός ο κυβερνήτης ανεμιστήρων σειράς χρησιμοποιείται κυρίως στον υπαίθριο συμπυκνωτή αερόψυξης του εξοπλισμού ψύξης, ή τον έλεγχο ταχύτητας του ανεμιστήρα κρύου αέρα που χρησιμοποιείται στην κρύα αποθήκευση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο ρόλος αυτών των συστατικών στην κατασκευή κρύας αποθήκευσης  0

 

Co. ενεργειακής τεχνολογίας Ourfuture Shandong, ΕΠΕ.
Τηλ. +86-531-5560-3058. M./WhatsApp +86-186-7889-7804
το www.refrigerationcompressorunit.com
Skype: bluemic986, Wechat: qq398332595
«Το μέλλον μας, μέλλον ψύξης!»