Το Huawei προσκάλεσε το γιατρό Zhang Wen'Hong για να εισαγάγει πώς να μείνει ασφαλές από τον ιό κορώνας (covid-19)

April 15, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Huawei προσκάλεσε το γιατρό Zhang Wen'Hong για να εισαγάγει πώς να μείνει ασφαλές από τον ιό κορώνας (covid-19)

Στο βράδυ της 8ης Απριλίου, Huawei προσκάλεσε τον καθηγητή Zhang Wenhong στο ίδρυμα για να απαντήσει στα σφαιρικά αντι επιδημικά θέματα των υπερπόντιων υπαλλήλων και των οικογενειών τους, τα οποία διάρκεσαν για 2 ώρες. Η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρωμένη και ευχάριστη. Διάφορες απόψεις του καθηγητή Zhang συνοψίστηκαν για την αναφορά μόνο
1. Θερμοκρασία: μην αναμείνετε ότι το νέο coronavirus θα εξαφανιστεί με την αύξηση της θερμοκρασίας. Το νέο coronavirus μπορεί να αδρανοποιηθεί σε 50 ℃. Εκτός από στην ισημερινή περιοχή, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις περιβαλλοντικές συνθήκες.
2. Εμβόλιο: μην αναμείνετε το εμβόλιο για να πάτε στην αγορά σε ένα λίγο χρονικό διάστημα. Αυτή τη στιγμή, η γρηγορότερες έρευνα εμβολίων και η ανάπτυξη είναι μεταξύ της Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Μεταξύ τους, η Κίνα και η Γαλλία συνεργάζονται στα πειράματα εμβολίων, όπως το πείραμα στους πιθήκους (αρχιεπίσκοποι). Θα διαρκέσει τουλάχιστον ενάμισι έτη για το εμβόλιο για να πάει στην αγορά.
3. Χρόνος: Καθηγητής Zhang: «εάν η σφαιρική επιδημία μπορεί να τελειώσει σε 1-2 μήνες, δεν πρέπει να έρθω σε Huawei να απαντήσω στις αντι επιδημικές ερωτήσεις. Προβλέπεται ότι η σφαιρική επιδημία θα διαρκέσει για 1-2 έτη, και το πεδίο της ανατολικών Ασίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας είναι βασικά υπό έλεγχο, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, της Σιγκαπούρης, κ.λπ. Για αρκετά έναν μακροπρόθεσμο στο μέλλον, μπορούμε να είμαστε στο στάδιο της κανονικοποίησης όπου το ιατρικό σύστημα είναι πολύ ευαίσθητο και το καθένα δεν είναι σε μια βιασύνη. »
4. Χώρα: αυτή τη στιγμή, οι χώρες ότι ο καθηγητής Zhang ανησυχεί για είναι Ινδία, Νότια Αμερική και Αφρική, κυρίως λόγω των σχετικά οπίσθιων ιατρικών καταστάσεων και της φτωχών διατροφής και της διατροφής τους.
5. Πρόληψη: 1) κατά πλύσιμο των χεριών, σημαντικότερο την πράγμα είναι να πλυθούν τα χέρια crazily 2) κρατήστε αρκετό ύπνο, μην μείνετε επάνω αργά 3) επικοινωνήστε με τους ανθρώπους, ακόμα κι αν φορώντας τις μάσκες, κρατήστε ακόμα μια ασφαλή απόσταση, θυμηθείτε να μην συγκεντρωθείτε για να μιλήσει.
6. Συμπτώματα: 1) ο πυρετός και ο βήχας δεν είναι απολύτως σοβαρές εκδηλώσεις της νέας κορώνας. Εάν είστε σε μια έλλειψη των ιατρικών πόρων στις ξένες χώρες, μπορείτε πρώτα να απομονωθείτε και να ανακτήσετε για να αποφύγετε τη διαγώνια μόλυνση όταν πηγαίνετε στο νοσοκομείο 2) εντούτοις, πρέπει να δώσετε πρόσθετη προσοχή στις ακόλουθες καταστάσεις: εάν βρίσκεστε στα σκαλοπάτια, υπάρχουν προφανή σημάδια του άσθματος και της αδυναμίας από το πρώτο όροφο στο τρίτο πάτωμα, ή υπάρχουν προφανή σημάδια του άσθματος και η θωρακική συμπίεση όταν περπατάτε 200m στα επίγεια σημάδια πρέπει να ελεγχθεί εγκαίρως χωρίς απροσεξία.
7. Διατροφή: καταρχάς, για το νέο coronavirus, δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη ιατρική για να αποβάλει την ασθένεια αυτή τη στιγμή. Οι περισσότεροι άνθρωποι (ειδικά νέοι) μπορούν να ανακτήσουν από τη θρεπτική επεξεργασία, το κλειδί είναι ναφαγωθεί αρκετή πρωτεΐνη. Καθημερινές απαιτήσεις διατροφής καθηγητή Zhang's για τους ασθενείς με την ήπια ασθένεια: τουλάχιστον δύο αυγά, δύο φλυτζάνια του γάλακτος, ενός γεύματος με τα ψάρια και ενός γεύματος με το βόειο κρέας ημερησίως. (Ο καθηγητής Zhang σκέφτεται ότι η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη του κουάκερ και του ρυζιού είναι μακριά από αρκετούς. Φάτε τα λιγότερα αλατισμένα λαχανικά.)
8. Περίπτωση (Σαγκάη): αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις στατιστικές όλων των περιπτώσεων στη Σαγκάη, τα παιδιά με τη μόλυνση είναι ήπια, 80% των ασθενών μπορεί μόνος να θεραπεύσει μέσω της διατροφής και της δυτικής ιατρικής 20% των ασθενών πρέπει να στηριχθείτε στη θεραπεία οξυγόνου, και μπορεί μόνος να θεραπεύσει μέσα σε δύο εβδομάδες μόνο 3% - 5% των αυστηρών ασθενών πρέπει να παρεμβληθούν.
9. Μετά από τη θεραπεία: 1) μετά από τη θεραπεία, κανένα δευτερογενές σύμπτωμα δεν θα αφεθεί βασικά, καμία πνευμονική ίνωση παρόμοια με τα SAR δεν θα εμφανιστεί 2) μετά από τη θεραπεία, ο ασθενής δεν θα είναι σε θέση να μολύνει άλλοι πάλι 3) μετά από τη θεραπεία, η ασυλία αντισωμάτων, αυτή τη στιγμή, δεν είναι ακριβής, δεν μπορεί να είναι απολύτως εν λόγω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα μετά από το αντίσωμα.
10. Γραφείο: 1) σύμφωνα με τις στατιστικές των περιπτώσεων στη Σαγκάη, δεν υπάρχει αρκετός ή τα άμεσα στοιχεία ότι το νέο coronavirus διαβιβάζεται μέσω του κεντρικού κλιματισμού, και όλες οι περιπτώσεις στη Σαγκάη μπορούν να επισημανθούν πίσω στη συγκεκριμένη πορεία μετάδοσης 2) στατιστικά, η μετάδοση αερολύματος δεν είναι η κύρια πορεία μετάδοσης, και η θέση με το μέγιστο κίνδυνο στο περιβάλλον γραφείων είναι ο ανελκυστήρας 3) το περιβάλλον γραφείων δεν έχει το παράθυρο, καμία παράθυρο ή μάσκα εντάξει.
11. Μάσκα: 1) Εάν είναι μια κατάσταση κανονικής ζωής, δεν είναι απαραίτητο να αλλαχτεί η μάσκα στην ακριβή συμφωνία με 4 ώρες. Ο καθηγητής Zhang βγάζει επίσης τη μάσκα στο σπίτι και την φορά σε μια ηλιόλουστη θέση. Δεν υπάρχει κανένα μεγάλο πρόβλημα, εξετάστε ακριβώς το μέτωπο και την πλάτη προσεκτικά 2) δώστε προσοχή σε ένα πράγμα, μην βγάλτε τη μάσκα συγχρόνως με τους ανθρώπους κοντινούς, ειδικά στο αεροπλάνο, να θυμηθεί να μην βγάλει τη μάσκα συγχρόνως με το ρύζι διπλανών πορτών ανθρώπων.
12. Υγεία: 1) κατά τη διάρκεια της επιδημίας, όχι υπερκόπωση οι ίδιοι, και η κούραση θα οδηγήσει στην πτώση της ασυλίας 2) να μην είστε πάρα πολύ λεπτός, έτσι σημαίνει ότι η διατροφή δεν είναι ισορροπημένη, και πρέπει να φάτε μια λογική διατροφή, ειδικά πρωτεϊνική εισαγωγή 3) να μην είστε πάρα πολύ παχύς, πάρα πολύ παχύς, και ασκεί μεγάλη επίδραση σε βαριές περιπτώσεις 4) η ανησυχία για την υπερβολική κατανάλωση, που οδηγεί στην παχυσαρκία, έτσι αυτό συστήνεται για να ενισχύσει την άσκηση, ειδικά όταν υπάρχουν λίγες πρόωρες μετώπες που τρέχουν για μερικές περιτυλίξεις είναι μια καλή άσκηση 5) μην μείνετε στο σπίτι για πολύ καιρό. Αυτή τη στιγμή, είναι ασφαλές να πάει υπαίθρια, ειδικά σε ένα πάρκο με λίγους ανθρώπους. Μπορείτε να περπατήσετε περισσότερο και να κρατήσετε μια ασφαλή απόσταση.
Συμπερασματικά, πάρτε σε περισσότερη πρωτεΐνη, πλύντε τα χέρια συχνά, ενισχύστε την άσκηση και κρατήστε μια καλή διάθεση στις εργάσιμες μέρες! Από: HW UU, παρακαλώ δείχνει την πηγή συγχρόνως. Σας ευχαριστούμε.