Η ψύξη Ourfuture έχει ανακτηθεί πλήρως από την καραντίνα ιών κορώνας

March 12, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ψύξη Ourfuture έχει ανακτηθεί πλήρως από την καραντίνα ιών κορώνας

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ψύξη Ourfuture έχει ανακτηθεί πλήρως από την καραντίνα ιών κορώνας  0

(Εκπαιδευμένος ο Α εργαζόμενος απολυμαίνει την πύλη εργαστηρίων)

 

Από τότε που Coronavirus (covid-19) έγινε ένα σοβαρό πρόβλημα, η κινεζική κυβέρνηση έχει αντιμετωπίσει αυτό σοβαρά και έχει κάτω από όλη την εσωτερική μεταφορά για τους μήνες, καθεμία διαταγμένος για να μείνει στο σπίτι για να σταματήσει τον ιό ή να πάρει μολυσμένη από τον ιό. Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου ο καθημερινός αριθμός θανάτου έχει μειωθεί από πάνω από 100 ανά ημέρα κατωτέρω σε 50 ανθρώπους ανά ημέρα, ο αριθμός θανάτου οι περισσότερες από τις επαρχίες και τις περιοχές έχει έγινε 0 και ο qty επιβεβαιωμένου covid-19) κατόχου coronavirus (έχει μειωθεί κατά ένα μεγάλο μέρος. Δεδομένου ότι ένα έθνος με 1,4 δισεκατομμύριο ανθρώπους, πώς να πάρει τους ανθρώπους πίσω στη δουλειά ακίνδυνα και να σιγουρευτεί τον ιό δεν θα επιστρέψει πάλι γίνεται ο αριθμός μας 1 εργασία.

 

Μετά από την κυβερνητική απαίτηση και η κατάρτιση, είναι εδώ αυτό που κάνουμε για να αποτρέψουμε τον ιό:

 

1. Θερμοκρασία σωμάτων των υπαλλήλων ελέγχου, αρχείων και εκθέσεων δύο φορές την ημέρα, εάν καθεμία η θερμοκρασία είναι επάνω από 37,7 βαθμούς Κελσίου, θα απαιτηθεί για να μείνει στο σπίτι για τη μόνη απομόνωση ή να πάει στους γιατρούς.

2. Ενθαρρύνετε τους υπαλλήλους για να φέρετε το μεσημεριανό γεύμα από το σπίτι και να φάτε μόνο. Απομονώστε τους πίνακες καντίνων εργοστασίων.

3. Η απολύμανση και καθαρίζει κάθε γωνία του εργοστασίου.

4. Καμία μάσκα προσώπου καμία εργασία.

 

Εάν υπάρχει οποιαδήποτε εμπειρία μπορούμε να μοιραστούμε για τον ιό, είναι εδώ τι ξέρουμε:

 

1. Η μόνη είσοδος για να πάρει τον ιό κορώνας είναι μέσω των ματιών, μύτη και στόμα, έτσι δεν αγγίζει το πρόσωπό σας, να χρησιμοποιήσει τις μάσκες προσώπου σωστά δημόσια. 

2. Ο ιός μπορεί να παραμείνει ζωντανές 5~7 ημέρες έξω από το ανθρώπινο σώμα, έτσι πλύσιμο τα χέρια σας συχνότερα, ειδικά μετά από να χρησιμοποιήσει τον ανελκυστήρα.

3. Ο ιός είναι dealy, ανακαλύφθηκε για 3 μήνες στην Κίνα και προκλήθηκε ήδη πάνω από 3000 θανάτους, όχι μόνο στους ηλικιωμένους, αλλά και για τα younsters επίσης.

4. Υπάρχουν περιπτώσεις που παρουσιάζουν ότι αυτός ο ιός μπορεί να κρύψει το εσωτερικό ανθρώπινο σώμα χωρίς παρουσίαση του πυρετού ή αξιοπρόσεχτης απόδοσης για τις ημέρες. Γί αυτό στους προηγούμενους μήνες διαταχτήκαμε στην καραντίνα στο σπίτι.

5. Πληροφορίες εμπιστοσύνης μόνο από τη αξιόπιστη πηγή, όπως ο ιστοχώρος W.H.O, έχουν όλα που πρέπει να ξέρετε για τον ιό κορώνας (covid-19).

 

Τώρα συμπεριλαμβανομένου Wuhan, η κατάσταση βελτιώνεται πολύ καλύτερα στην Κίνα λόγω της υψηλής πίεσης και αυστηρός έλεγχος από την κινεζική κυβέρνηση, η παραγωγή μας τώρα πλήρως ανακτάται. Ελπίστε ότι αυτή η κατάσταση ιών μπορεί να βελτιωθεί πολύ όταν ο καιρός παίρνει θερμότερος, θα είναι ελεγχόμενος εάν παίρνουμε αυτόν τον ιό σοβαρά. 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ψύξη Ourfuture έχει ανακτηθεί πλήρως από την καραντίνα ιών κορώνας  1

(Οι υπάλληλοι περιμένουν σε μια γραμμή τον έλεγχο της θερμοκρασίας.)

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ψύξη Ourfuture έχει ανακτηθεί πλήρως από την καραντίνα ιών κορώνας  2

(Οι υπάλληλοι περιμένουν σε μια γραμμή τον έλεγχο της θερμοκρασίας.)

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ψύξη Ourfuture έχει ανακτηθεί πλήρως από την καραντίνα ιών κορώνας  3

(Καμία μάσκα προσώπου καμία εργασία)

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ψύξη Ourfuture έχει ανακτηθεί πλήρως από την καραντίνα ιών κορώνας  4

(Τεθειμένος πίνακας απομόνωσης στον πίνακα καντίνων)

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ψύξη Ourfuture έχει ανακτηθεί πλήρως από την καραντίνα ιών κορώνας  5

(Κάνετε το σαφείς σημάδι και την οδηγία για το πώς στην απολύμανση και καθαρίστε)